Čitam danas u Blicu jedan, zaista frapirajući članak, kratak je pa ću ga na brzinu prepisati;  ide ovako:

Nikol Riči na svojoj zabavi ne želi cure teže od 45 kilograma

Mršavica Nikol Riči, prijateljica Paris Hilton, u e-mailu poslatom prijateljima u kojem ih poziva na zabavu, napisala je da ne želi dolazak devojaka koje su teže od 45kg. O mršavosti ćerke Lajonela Ričija mediji mesecima vode rasprave jer se po njenoj figuri može pretpostaviti kako ima problema sa anoreksijom, što je ona uvek odlučno demantovala.   (Blic, 01. jun 2007)

                                           Nicole Richie

KO JE OVDE LUD? Ok, prvo što je to diskriminacija osoba koje su teže od 45 kg. Mislim šta, oni će, valjda staviti kantar na ulazku i hajde svi redom koji hoće unutra na kantar? Pa ako se utvrdi da imate 49kg. neće te moći da uđete unutra jer ne izgledate dovoljno anoreksično??

A drugo, i mnogo važanija stvar, koju poruku Nikol Riči šalje mladim devojkama? Danas, kada manekenke padaju u nesvest na pisti zbog slabe ishrane, neko može da organizuje ovako nešto?! Iskreno, prošla me je volja da komentarišem ovu frajlu Riči.

I nikad ona neće znati kakav je osećaj kada ode te kod dede na selo pa on sa tavana skine KULEN... Pa ga onako lepo iseče... Joj... mislim da ću vikend otići do dede!