Dok se u Nemačkoj održavao samit G8, gde se raspravljalo o bitnim globalnim problemima, očekivao sam da će se na TV-u govoriti samo o tom samitu. ALI NE!!! Svi svetski mediji su bacili oko na PARIS HILTON.

    ‚‚Da li je Paris oslobođena?'' ‚‚Da li je platila kauciju?'' ‚‚Paris je plakala.'' Mediju su dali ogromnu pažnju toj ''vesti'' da sam ja ostao u šoku. Samo se pričalo o njoj. I dok sam ja uporno izbegavao da me smaraju sa novim informacijama o njoj, izgledalo je kao da je to nemoguće.  Očekivao sam da će na ''Milioneru'' biti pitanje tipa:'' Kada je Paris uhapšena?'' ili ''Zašto je Paris uhapšena?'' I zato ponavljam; PARIS HILTON, ZABOLE ME ZA TEBE!!!

    Ali jedna žena je to rekla pre mene, javno u jednoj emisiji. Jedna američka voditeljka kablovske mreže MSNBC odbila je da informativnu emisiju započne infirmacijom o izlasku Paris Hilton iz zatvora, uz reči da ima važnijih vesti kao što je rat u Iraku.

                         Mika Brzezinski

    "Ja jednostavno ne vidim nikakav interes da pričamo tu priču, a posebno ne da njome počnemo vesti na dan kakav je današnji", izgovorila je voditeljka Mika Brzezinski, nakon što je uništila papir pred kamerama.

    Njen revolt je završio na YouTubeu gde ga je pogledalo više od 1,5 miliona osoba.

    I zbog toga (namerno) neću staviti fotku Paris Hilton nego ove gospođe. Ona je to i zaslužila!!!