Pre nekoliko nedelja u okolini planine Goč ubijen je J.H. (34). On je bio na putu za Makedoniju gde je trebao da poseti svoju rodbinu. Tokom puta je naišao na dva dečka/mladića koja su stopirala, on je stao i naravno povezao ih. Na jednom parkingu u okolini Paraćina su zaustavili mladića, svladali ga, vezali mu ruke lisicama, zatim nastavili put do Trstenika, a potom do planine Goč. Tamo su ga u njegovom autu držali vezanog sat vremena, dok su oni kopali jamu. Izvukli su ga iz vozila, ubili tupim predmetom, a zatim ga bacili u jamu koju su potom zakopali.

Policija je veoma brzo reagovala i uhapsila dvoje osumljičenih. Utvrđeno je da su ga ubili zbog automobila koji su oni kasnije prodali I TO ZA 1000 EURA!!! Da ironija bude veća, ubice su po zanimanju ''čuvari javnog reda i mira''.

Dok sam pisao ovaj članak setio sam se da je negde nakon 2000. godine ubijena jedna gospođa zbog (čini mi se) 200 dinara.

Moje pitanje je; koliko u ovoj idiotskoj zemlji vredi jedan ljudski život??? Kako je moguđe da su ti monstrumi i sadisti živeli (a bojim se da veliki broj još uvek živi) među nama. Da li je za to krivo i društvo i sistem ove zemlje? Da li smo za to krivi i mi?